Kush janë 15 anëtarët e rinj (edhe të vjetër) të Këshillit Bashkiak të Libohovës

Libohova Vota 1Pas numërimit të votave për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit Bashkiak të Libohovës, ndarja mes dy koalicioneve do të jetë në raportet 9 me 6 në favor të koalicionit të majtë. Por cilët janë emrat e këshilltarëve, ata që do të marrin vendime në katër vitet e ardhshme për shumë çështje që kanë të bëjnë me të tashmen dhe të ardhmen e Libohovës. Libohova Online sjell më poshtë emrat e tyre dhe subjektet politike që ata përfaqësojnë.

Koalicioni i djathtë

LUAN BEQO – Partia Balli Kombëtar Demokrat
ROVJEN HOXHA – Partia Republikane

BEXHET ÇOBANI – Partia Demokratike
ELIONA BEQO – Partia Demokratike
ARBEN KURO – Partia Demokratike
BLERINA BILIBASHI – Partia Demokratike

Koalicioni i majtë

VLADIMIR HIDE – Partia Socialiste
SOFIA ABDI – Partia Socialiste
ASIM BANUSHAJ – Partia Socialiste
ANASTASIA DUSHI – Partia Socialiste
THANAS LAZE – Partia Socialiste

ALI FERI – Aleanca Arbnore Kombëtare

KRISTAQ JORGAQI – Lëvizja Socialiste për Integrim
RAKIPE SPAHI – Lëvizja Socialiste për Integrim
JORGJI KURO – Lëvizja Socialiste për Integrim