Ky 5-vjeçar nga Përmeti të lë pa fjalë, shihni çfarë veprimesh që bën (VIDEO)

Arbri nga Përmeti është ende në kopsht dhe është i aftë të kryej me mend veprime matematikore të një shkalle të lartë vështirësie.

Së shpejti ai do t’i nënshtrohet testit të inteligjencës për të konfirmuar zyrtarisht shkallën e tij të intelektit.

Fjala e fundit do t’i mbetet Ministrisë së Arsimit dhe Sportit nëse 5-vjeçarit do t’i lejohet të kalojë klasat më shpejt, me qëllim që të mos humbas interesin për shkollën e njokohësisht të avancojë në marrjen e njohurive. Shihni videon që të lë pa fjalë.