Ky çift vërteton se dashuria është më e fortë se paragjykimet (FOTO)

3722105-13669055_982109968576752_7843480544043196717_n-1468835036-650-75ce23fee5-1468912665Njihuni me Ana Maria dhe Ambrosio Lopes. Ata kanë 60 vite që janë bashkë dhe tanimë kanë një familje të madhe – por i është dashur të luftojnë për dashurinë e tyre.

Çifti u takua për herë të parë në Rio de Janeiro në vitet 1950, dhe mënjëherë ra në dashuri. Por familja e Ana Maria ishte kundër lidhjes së tyre, për shkak se kishin ngjyrë lëkure dhe status social të ndryshëm.

Pavarësisht qëndrimit të prindërve të saj, Ana u largua me të dashurin e zemrës. Ambrosio i premtoi asaj se do të ishin bashkë përjetë.

Pas 60 vitesh, ata arritën të rrisnin dy vajzat e tyre dhe pesë nipër e mbesa.Sot ata e duan njëri tjetrin aq shumë sa kur u takuan për herë të parë.

3722155-13612364_982105358577213_5162155562572977905_n-1468835044-650-75ce23fee5-1468912665

3721905-13615519_982119308575818_5158874375496054112_n-1468835030-650-75ce23fee5-1468912665

3722005-13612291_982107585243657_4732727476832554040_n-1468835008-650-75ce23fee5-1468912665

3722055-13626991_982109751910107_1752934516631369414_n-1468834990-650-75ce23fee5-1468912665

3721955-13615319_982111911909891_2593891206887224213_n-1468834972-650-75ce23fee5-1468912665