Ky është njeriu i Bashës për të analizuar humbjen e PD-së në Gjirokastër

Partia Demokratike pritet të zhvillojë një analizë në lidhje me rezultatin e zgjedhjeve të 25 qershorit 2017.

Një rezultat më i dobëti historik që në themelimin e PD-së.

Pas humbjes Lulzim Basha pranoi se ishte ai përgjegjësi, por në vend të analizës preferoi të rikonfirmohej dhe një herë kryetar dhe më pas të nxirrte se kush ishin shkaktarët e vërtetë të humbjes.

Për qarkun Gjirokastër i dërguari i Bashës është Florian Xhuti.