Lë PD-në dhe i futet pornos

si10-1Deri më sot të gjithë e njohin si Milena, ndërsa emri i saj është Filomena Mastromarino. Këto ditë është bërë e famshme me nofkën e saj ‘Malena la pugliese’, pasi është ylli i ri me drita të kuqe që do të interpretojë përpara kamerave së bashku me Rocco Siffredi-n, i cili e prezantoi për adhuruesit në Facebook. 30 vjeçarja ka studiuar në Universitetin e Barit dhe në vitin 2013 u delegua në asamblenë kombëtare të Partisë Demokratike.

 Në një intervistë të publikuar përpara disa vitesh në një revistë lokale ajo thoshte se e çmonte politikën e Matteo Renzit, që “përbëhet nga njerëz të rinj, që nuk është mësuar me sistemet e vjetra”, dhe se kishte shyrë për të marrë përvojë në parti. Por ja që tani ka vendosur që t’i hyjë pronos. 

I mjaftoi që të kalonte një përzgjedhje online. Të kaluarën e ka lënë pas: ajo që ka rëndës – sikurse rrëfen për Siffredin në një video – është “kalimi nga normaliteti tek ajo që kam dëshiruar të bëj gjithnjë: të shpalos anën time erotike”.