Letra e zagoritëve për Metën, Çuçin dhe Finon: Ndalni bashkimin me Libohovën

Banorët e komunës së Zagorisë i kanë nisur tre ditë më parë një letër kryeparlamentarit Ilir Meta, ministrit të Çështjeve Vendore, Bledi Çuçi dhe bashkëkryetarit të komisionit të Reformës Territoriale, Bashkim Fino, me anë të së cilës kërkojnë që komuna e tyre të bëhet pjesë e Bashkisë Gjirokastër. Ja përmbajtja e plotë e letrës:

Z6

 

Z01

 

Z02