Lëvizje në Gjirokastër, emërohet shefi i ri i Policisë Kufitare

Ndryshimet në radhët e Policisë së Shtetit me firmën e Drejtorit të Përgjithshëm, Ardi Veliu kanë prekur edhe policinë kufitare. Lëvizjet në rang drejtuesish janë bërë në Policinë Kufitare të Shkodrës dhe Gjirokastrës. Mësohet se në Gjirokastër shef në Policinë Kufitare është emëruar Idajet Hoxha ndërsa shef në Policinë Kufitare në Shkodër është emëruar Krenar Muça. Idajet Hoxha mbante pikërisht detyrën e shefit të policisë kufitare të Shkodrës. Ndërsa ish-drejtori i policisë kufitare në Gjirokastër, Manol Llamo emërohet vjen në Drejtorinë e Përgjithshme të Policisë.