Libohova ben “Qytetar Nderi” Eni Cobanin dhe Saimir Kumbaron

IMG_20140823_095029Në një ditë me festën tradicionale “Tradita Libohovite”, Bashkia Libohovë nderoi me titullin “Qytetar Nderi” juristen Eni Çobani dhe regjizorin Saimir Kumbaro, dy personalitete me origjinë libohovite. Çobanit iu akordua titulli me motivacionin “Juriste e shquar me origjine libohovite. Per vlera dhe kontribute te vecanta ne fushen humane dhe sociale”. Kurse për Saimir Kumbaron titulli iu akordua me motivacioni “Per veprimtari dhe kontribut te shquar ne artin skenik, perjetesuesi vlerave unikale te Libohoves dhe libohoviteve ne celuloid si dhe regjizor i shquar i kinematografise kombetare”. Gjate fjales para qytetareve, Kumbaro dhe Cobani ben falenderimet e rastit dhe vleresuan nderin qe iu be nga bashkia e qytetit. Juristja Cobani, teksa theksoi edhe njehere se Libohova eshte vendi i kadilereve, u zotua se do te jape kontributin e saj ne sistemin e drejtesise, ne menyre qe qytetaret te marrin drejtesi.