Libohova dhe Dropulli 4 ditë pa drita, OSHEE njofton oraret kur do të stakohet energjia

OSHEE Gjirokaster njofton per nderprerje te energjise elektrike ne disa zona te Bashkise Libohove dhe Dropull prej dites se sotme deri me 25 tetor.

Njoftimi 

Per arsye te remontit total qe do kryhet ne fideri Zagorie Grapsh per te perballuar me sukses stinen e veshtire ⛈❄️, njoftohen te gjithe abonentet e zonave Fushe Nepravishte, Suhe, Stegopul, Labove e Kryqit, Selcke, Poliçan, Sheper, Nivan, Koncke, Oshtave, Doshnic, Zhej, Lliar, Topove, Nderan, Skore, Sopik, Çatister, Hllomo dhe Mavrojere qe prej dites se sotme Dt. 21/10/2020 deri diten e diele Dt. 25/10/2020 do te kete stakim te energjise elektrike nga ora 8:00 e mengjesit deri ne ore 16:00 te pasdites. Ritheksojme qe remonti i linjes do te jete total, per te eleminuar dhe per te cuar ne minimum nderprerjet e energjise per keto zona.