Libohova “merr” edhe dy komuna, Lunxherine dhe Odrien

E-re-1024x575Nga ndarja e administrative Libohova do te kete edhe komunen Lunxheri dhe komunen Odrie, njesoj sic ishte parashikuar me heret. Ky eshte varianti perfundimtar, nderkohe qe disa dite para votimit ne parlament, hartes se re te Libohoves iu hoq Odria dhe Lumxheria, por ne momentet e fundit u rikthye serish varianti i pare. Keshtu qe harta e re e Bashkise Libohove do te jete bashke me keto dy komuna sic edhe shihet ne foto.