Libohovë, bashkia ndërhyn për sistemimin e përroit të Panos

Bashkia Libohovë ka ndërhyrë së fundi te përroi i Panos në lagjen “Hoxhallarë”, duke sistemuar me tubacione të reja prej betoni një pjesë të këtij përroi, që shpesh përmbytte rrugën dhe pengonte kalimin e njerëzve e automjeteve. Sipas njoftimit të Bashkisë, vijon puna edhe për përfundimin e ndriçimit pubkik në lagjet “Marinë” e “Kalista”.

tmp_19478-image-0-02-05-a7a0d71dcdf00a5fc61ed6f5639b6298e8bd1646ffb7d9417633fabcd294e1b5-v-557836254tmp_19478-image-0-02-05-2305a1a8e022576a529e860629ee660d40fec60212e08aa8be55425cf7065ac2-v378108283tmp_19478-image-0-02-05-b42033b2f1d305d30c5b84fd505047be50002f5ecbc5d362c2bf770f14535f23-v1138516899tmp_19478-image-0-02-05-c979a6c4e66c485acf077fa5b9db46c06d5cef26fd4b1961b46b9a1da6917602-v-1377136521