Libohovë, bashkia rikonstrukton pjesërisht disa rrugë në Drino e Nepravishtë (FOTO)

tmp_17245-image-0-02-05-41cfbe2fe90f62553abd18d33067782298bfb716685614f44eea5671c4dbb46c-v349024182Bashkia Libohovë ka ndërhyrë së fundi në disa rrugë të fshatit Nepravishtë dhe Drino, duke i shtruar me beton.

Kryebashkiakja Luiza Mandi, përmes një postimi në faqen e saj në Facebook, shkruan se përmirësimi i infrastrukturës rrugore në çdo fshat dhe lagje është një ndër prioritetet e Bashkisë Libohovë.

Ajo falenderon punëtorët që punuan me ritme të shpejta dhe banorët për durimin e treguar, ndërsa thotë se në vijim do të ketë të tjera rikonstruksione të ngjashme në rrugë të dëmtuara ndër vite.

tmp_17245-image-0-02-05-77a44f8e8c6d228321628f51739b991f1421ae76d2d93e5bbc5a8c9e3b30225c-v553128651tmp_17245-image-0-02-05-f2d581c06d2aca55d29d93f6e91bb924cf9beeac54794276e8d36a72ef7c45b4-v968852056tmp_17245-image-0-02-05-cbbb4e5f760daed58cbc7258e611fe5eea8c474cd680cefbff9b48cbcbb4eb96-v-17828971tmp_17245-image-0-02-05-72f7ba7ae4264f38e22e2020340ebe2018a55e4217f00662dd7631d0f3f813a0-v-2097684187