Libohovë, nxënësit mbështesin aksionin kombëtar për pastrimin e ambientit

10556398_854940904526680_8986850130452316306_n

Aksioni kombëtar “Ta Pastrojmë Shqipërinë” i ndërmarrë nga Green Line Albania nuk ka kaluar në heshtje as në Libohovë. Nxënës të shkollave e përkrahën këtë nismë dhe që në orët e para të mëngjesit dolën në terren për të pastruar zona të ndryshme nga mbetjet urbane. Më shumë aksioni është simbolik dhe synon të rrisë ndërgjegjësimin e qytetarëve për mbajtjen pastër të ambientit.

Sivjet është viti i dytë që organizohet ky aksion kombëtar. Green Line Albania synon ta kthejë në një ngjarje të përvitshme për të kthyer kështu vëmendjen e publikut ndaj mjedisit, si një çështje që na përket të gjithëve.

10624700_602635286529605_8756328810881775262_n

1234369_602635226529611_5716459308789547504_n

10363570_854935007860603_1668755139109710433_n

15486_854938944526876_6586208448577924703_n