Lista e mësuesve të Gjirokastrës që i nënshtrohen testimit

testimi-i-mesuesveMësuesit e rretheve do t’i nënështrohen testimit në datën 23 janar. Provimi do të ketë 30 pyetje me alternativa, të cilat do të kenë lidhje me zhvillimin e procesit mësimor dhe njohuritë që kanë mësuesit për lëndën që japin mësim.

Sipas Ministrisë së Arsimit ky testim nuk do të ndikojë në largimin nga puna, pavarësisht rezultatit.

Provimi do të ketë për qëllimin identifikimin e nevojave që kanë mësuesit për t’u trajnuar.

Më herët, ministrja Lindita Nikolla e ka cilësuar këtë testim si një mundësi për të pasur një tablo të përgjithshme të nivelit të mësuesve në Shqipëri. Listat e mësuesve të shkollave të Gjirokastrës që do t’i nënshtrohen testimit i gjeni duke klikuar në linkun më poshtë. https://app.box.com/s/x3y7hyc72ijfvyo0yj17aidy3y85ryew