LSI forcë e parë në Dropull. Bashkinë e fiton PD-ja, por flitet për kalim të Deçkës te LSI-ja

DervicianiKa përfunduar numërimi për këshillat bashkiakë në bashkinë e Dropullit dhe LSI rezulton se është forca e parë politike duke fituar 2392 vota. Forca e dytë politika është PBDNJ me 940 vota, PD 780 vota dhe PS 700 vota. 

Ndërsa kreu i ri i bashkisë së Dropullit është Arhile Deçka që përfaqëson PD-në. Megjithatë prej kohësh flitet që Deçka fitoi Dropullin falë mbështetjes së LSI-së dhe deputetit Vangjel Tavo.

Zërat shkojnë më tej derisa thonë për kalim të Deçkës me LSI-në dhe se për këtë ka pasur një marrëveshje më herët. Sidoqoftë mbetet për t’u parë.

dropull-601x356

Kandidatet e LSI për Keshilla Bashkiakë

1 – SPIRO DHJAMANDI

2 – MAGDHALINI BUKA

3 – JORGJI RUCI

4 – KRISTINA ANGJELI

5 – GRIGOR TAVO

6 – MARGARITA GJIKA

7 – NIKOLLA SOTIRI

8 – IRINI ÇAMI

9 – THANASI NAKA

10 – MARGARITA XHAMO

11 – VASIL BAXHO

12 – ELENI SHUGRO

13 – DHIMITRIS KUREMENO

14 – VIKTORIA QIRO

15 – VANGJEL LAZO

16 – VJOLETA NDRICO

17 – SPIRO THANO

18 – ELISAVETA BARKA

19 – FILIP PACANI

20 – ELENA PSILI

Kandidatet e PBDNJ për Keshilla Bashkiakë

1 – DHIMITER MALUQI

2 – DONIKA KOCI

3 – KRISTAQ LENGO

4 – KATERINA KOCA

5 – LEKO KOTI

6 – VANGJELIA KUCO

7 – ILIA KOCA

8 – DOKLEA KOSTA

9 – THANAS QIRO

10 – MARGARITA VASO

11 – NIKOLLA ZONGO

12 – JULIA DULE

13 – PANDELI EKSARHO

14 – AFRODHITI KARANXHA

15 – AKILEA SAVO

16 – SOFIA PACELI

17 – SPIRO DHRAPA

18 – ANTHULLA GJOKA

19 – ODHISEA KALCA

20 – IRINI NDRICO

21 – THOMA PSILI

Kandidatet e PD për Keshilla Bashkiakë

1 – PANDELI KUREMENO

2 – KOSTANDO KSERA

3 – PANAJOT MANDI

4 – ALEKSANDRA GJIKA

5 – MITE MEJDI

6 – ELENI KOSTA

7 – MIHAL MANO

8 – VIOLETA MARGARITI

9 – LEFTER BARUTA

10 – DHIMITRA MARGARITI

11 – DHIMITËR KANA

12 – KRISTIANA KAPSALIDHI

13 – MIHAL HUTA

Kandidatet e PS për Keshilla Bashkiakë

 

1 – MARIA ÇABELI

2 – PANAJOT LULO

3 – ALKETA BASHO

4 – KOSTA GAZHULI

5 – DHIMITRULLA PAPA

6 – JANI PANAJOTI

7 – ANGJELIQI PRASA

8 – MIHAL NIKA

9 – LULJETA NIKO

10 – LEFTER KARANXA

11 – ELI JOVANI

12 – THANAS BUSHI

13 – MARIA KOLLOSHI

14 – PANDELI CINGA