Luiza Mandi takohet me banorë të Suhës e Stegopulit, premton investime në infrastrukturë [FOTO]

Kandidatja e koalicionit të majtë për Bashkinë Libohovë, Luiza Mandi, i rikthehet edhe njëherë takimeve të saj elektorale në fshatrat e zonës përreth. Së fundmi ajo është ndalur në Suhë e Stegopul, ku bisedoi me banorët dhe kërkoi prej tyre mbështetje me votë në 21 qershor.

“Kam gjithë mbështetjen e qeverisë, për të realizuar ato investime për të cilat ju keni nevojë të menjëhershme. Rruga nga kthesa e Libohovës e deri në Zagorie do të jetë prioritet i punës time, prandaj kërkoj votëbesimin tuaj. Fjala ime është puna dhe unë kërkoj një mundësi për të bërë ato që s’janë bërë për gjithë këto vite me radhë”- ka thënë Mandi.tmp_22266-received_10204321188925390-1250492016tmp_22266-received_10204321192285474-2144104950tmp_22266-received_10204321189165396-1072528285tmp_22266-received_102043211903654261181433484tmp_22266-received_10204321188765386-899533159tmp_22266-received_10204321190205422291095114tmp_22266-received_10204321190565431113131660tmp_22266-received_10204321190085419-1116024944tmp_22266-received_10204321187845363-1044108466

tmp_22266-received_10204321190325425-277245398