Luiza Mandi vijon fushatën në Libohovë, takim me shtresat në nevojë [FOTO]

Kandidatja e koalicionit të majtë për Bashkinë Libohovë, Luiza Mandi, vijon takimet e saj elektorale, për të kërkuar mbështetje në zgjedhjet vendore të 21 qershorit. Pasditen e sotme ajo ka zhvilluar një takim me persona në nevojë në Libohovë; ata që kanë statusin e invalidit, paraplegjikët, si dhe ata që trajtohen me ndihmë sociale. Mandi ka dëgjuar problemet kryesore që ata kanë dhe shprehu gadishmëri për më shumë vëmendje ndaj tyre, me qëllim përmirësimin e statusit social dhe ekonomik të kësaj shtrese.

Ajo theksoi rëndësinë e zbatimit të ligjit, që detyron çdo institucion publik të ketë të punësuar persona me statusin e invalidit apo me aftësi të kufizuara. Kandidatja e majtë kërkoi mbështetjen e tyre me votë në 21 qershor, që siç tha ajo, ta kthejë Bashkinë e Libohovës në shërbim të qytetarëve, jo thjesht në një institucion ku vetëm marrin rrogat disa njerëz.

Ta pranishmit në takim vlerësuan kandidaturën e Mandit, një figurë që siç thanë ata do t’i trajtojë problemet e Libohovës me po të njëjtin përkushtim dhe humanitet siç ka trajtuar pacientët e saj në gjithë këto vite.

11235128_10204153748459483_178855803_o11100962_10204153749699514_921469498_n11253790_10204153777140200_53910293_n11267717_10204153777700214_1145559040_n11268933_10204153778740240_1696264675_n11267277_10204153781100299_1244394634_n11259038_10204153785660413_697286656_n11225832_10204153787140450_344184520_n11249150_10204153785020397_1308196568_o