Lunxhëria pellazge, dokumentari i ‘Gjurmë Shqiptare’ (VIDEO)

Shumë udhëtarë, historianë e studiues, e kanë quajtur një krahinë të banuar nga shqiptarë me prejardhje pellazge…Historia e një krahine, e traditës, kulturës dhe trashëgimisë së saj. Çfarë fsheh Lunxhëria dhe fshatrat e saj? Vështirësitë, problemet, pasuritë dhe mungesa e mbështetjes. Një dokumentar i përgatitur nga gazetari Marin Mema.