Mbajtja e timonit tregon shumë për karakterin tuaj (FOTO)

Të gjithëve na ka ndodhur të shohin e të komentojmë të tjerët, teksa presim të ngecur në trafik të na jepet e drejta të ecim. Mënyra e mbajtjes së timonit është një ndër gjërat që mund të na tërheqë vëmendjen dhe pa e kuptuar ne përshkruajmë njerëzit vetëm duke parë si i mbajnë duart në timon. Sjelljet në makinë kanë qenë pjesë e një studimi shkencor dhe hulumtuesit kanë dalë në përfundimin se mbajtja e timonit tregon shumë për personalitetin tonë. Shfletoni galerinë e mëposhtme për të parë të gjitha pozicionet e duarve dhe karakteristikat përshkruese. / Living

Timon 10Timon 9Timon 8Timon 7Timon 6Timon 5Timon 4Timon 3Timon 2Timon