Mbërrijnë vaksinat antigrip në Gjirokastër, ja kush përfiton falas

Kanë mbërritur në Gjirokastër vaksinat kundër gripit, si pjesë e masava të ndërmarra nga Ministria e Shëndetësisë.

Në total janë 1 mijë doza, nga të cilat do të përfitojnë falas në punonjësit e shëndetësisë në spitale dhe qendra shëndetësore, gratë shtatzëna dhe më pas të sëmurët kronikë mbi 60 vjeç.