Mbesa e Berishës vazhdon të mbajë anën e serbëve

17-10-2014-6853251-mbesaaDasara Malltezi, mbesa e Sali Berishës, vazhdon të mbajë anën e serbëve për ngjarjet që ndodhen në ndeshjen e futbollit Serbi vs Shqipëri.

Pavarësisht se lojtarët tanë u rrahën, u kontrolluan e u fyen që nga fillimi ajo vazhdon të mendoj se fajet i kemi ne. Dhe atë merr për bazë, pa asnjë fakt, se provokimi u bë nga shqiptarët me flamurin e Shqipërisë Etnike.

Dasara ka replikuar me disa komentues në Facebook-un e saj duke u thënë se vazhdon të mendoj ashtu dhe postimin përkrahës për serbët e ka ende në Facebook. Kur ka replikuar e vetmja gjë që ka thënë ajo ka qenë se ‘ajo ishte një ndeshje futbolli dhe jo luftë’. 
E nëse ishte ashtu atëherë çfarë ishin thirrjet për vrasje të shqiptarëve?