Me bikini dhe e dehur, rusja thyen makinën e policisë (FOTO)

Rusët shquhen për sherret e tyre pas pirjeve pafund të alkoolit, por që edhe femrat ruse të ishin po kaq agresive e të fuqishme pas disa gotave të kthyer më tepër kjo nuk besojmë të jetë dëgjuar më parë.

Momentet dramatike janë filmuar teksa një grua dehur e arrestuar pas një sherri në pishinë në rusi ka thyer edhe xhamin e përparmë të makinës së policisë.

VIDEO mund të dallohet se dy burrat, njëri prej tyre efektivi i policisë e kanë pasur thuajse të pamundur që të ndalin atë.

Efektivi dallohet teksa përpiqet të kryej një telefonatë, nga sa kuptohet nga videoja telefonata duhet të ketë qenë për të kërkuar përfocime.