Me “sutjena” peshku, trendi i ri në Instagram (FOTO)

1468250256sutjena-peshk-(1)Është trendi më i fundit në “Instagram” për femrat që postojnë me bikini dhe që gjithashtu pëlqejnë peshkimin.

Për të treguar aftësitë e tyre të mira në peshkim ato e shfaqin në një formë që askush të mos i shpëtojë askujt.

Ato vendosin peshqit para gjoksit duke dhënë idenë se i kanë në vend të sutjenave, e në fakt në disa prej fotove dallohet qartë se peshqit janë e vetmja gjë që të ndalon të thuash se janë toples.

Trendi i ri i quajtur “sutjenat peshk” janë shpërndarë kudo në rrjetet sociale falë edhe  hashtagëve si #fishbra dhe #fishbraperfection.

Trendi i ri: Me “sutjena” peshku