Merr leje nga burgu, Spiro Ksera kthehet në Dervician

Ish-ministri Spiro Ksera, i cili është i dënuar për shpërdorim detyre, ka marrë leje nga burgu dhe ka shkuar në familjen e tij.

Kjo tregohet më së miri edhe në foton e mëposhtme, që siç duket, Ksera është nën shoqërinë e familjarëve.

Kjo fotografi është publikuar në Facebook nga një mik i Spiro Kserës, i cili shkruan: “Miku im Spiro Ksera pranë familjes, e drejta shumë shpejt do dali”.

Ish-ministri i Punës aktualisht ka dalë me leje, por pritet që të përfitojë nga amnistia e fundvitit.