Mësuesit nga Presheva vizitojnë Gjirokastrën (FOTO)

Një grup mësuesish nga Lugina e Preshevës në Serbi kanë nisur këto ditë një vizitë në qytetin e Gjirokastrës. Qëllimi i vizitës ka në fokus bashkëpunimin mes Gjirokastrës dhe Preshevës në fushën e arsimit dhe kulturës. Mësuesit kanë vizituar disa prej pikave kryesore të qytetit tëë gurtë, si dhe janë pritur në një takim nga kryebashkiakja Zamira Rami.

Image may contain: 9 people, people sitting, table and indoor

Image may contain: 2 people, people sitting and indoor

Image may contain: 5 people, people sitting and indoor

Image may contain: 4 people, people sitting

Image may contain: 6 people, people sitting and indoor