Mësymja e dytë e RENEA-s në Lazarat [FOTO]

Prej mëngjesit të sotëm, policia dhe forcat speciale të RENEA-s kanë rinisur aksionin gjatë mëngjesit të sotëm në Lazarat. Aktualisht policia ka kapur 14 të dyshuarit nga sulmi i djeshëm. Në kërkim ndërkohë janë 7 persona të tjera. Këto foto të bëra nga LSA tregojnë aksionin e policisë gjatë ditës së sotme në Lazarat.

12-1024x710lazarat-6-1024x671lazarat-7-1024x705lazarat-4-1024x740lazarat-3-884x1024lazarat-2-1024x70910501754_1068680039827546_4899161684657061565_nlazarat-5-1024x671