Mirela Kumbaro takime në fshatrat e Përmetit dhe një falenderim në gjuhën greke (FOTO)

Në vijim të takimeve të saj elektorale, Mirela Kumbaro është ndalur në fshatin Vllaho-Psilloterë, një fshat minoritar në rrethin e Përmetit, ku jetojnë kryesisht të moshuar pasi të rinjtë janë në emigracion. Kumbaro poston foto në Facebook nga ky takim, ndërsa i falenderon edhe në gjuhën greke.

“Efharisto poli per pritjen qe me bete dhe besen e dhene. Pas ndertimit te ures drejt e ne fshat dhe investimeve te tjera ne kanalet e zones se Çarshoves, do te vijojme ne mandatin e dyte me rrugen e Tri-Urave, pjese e projektit te perbashket me Delegacionin Europian”, shkruan kandidatja për deputete e PS-së në qarkun Gjirokastër.

/Libohova Online/

Image may contain: mountain, outdoor and nature

Image may contain: 8 people, people sitting and outdoor

Image may contain: 4 people, people sitting, tree and outdoor

Image may contain: 1 person, table and outdoor

Image may contain: 1 person, sitting, tree and outdoor

Image may contain: 1 person, standing, tree, outdoor and nature