Mitsotakis mbërrin me helikopter në Derviçan, Rama-banorëve: Ju thashë që do t’ua sjell (VIDEO)

Kryeministri grek Kyriakos Mitsotakis ka mbërritur me helikopter në Dervican. I shoqëruar nga kryeministri Edi Rama, Mitsotakis ka përshëndetur banorët e zonës. Vetë kryeministri Rama është shprehur se e kishte mbajtur premtimin e tij për dërgimin e kryeministrit grek në atë zonë.

“Ju premtova që do jua sjell dhe ua solla,”- ka thënë Rama.

Mitsotakis pritet të zhvillojë takime me minoritarët grekë në Finiq dhe Dropull.