Mjekët e Gjirokastrës sërish në protestë

djkgfgdfjNë disa spitale të vendit, mjekët dhe infermieret po zhvillojnë protestë kundër testimit të tyre. 
Protestë per nje ore u zhvillua edhe nga mjeket e spitalit rajonal “Omer Nishani” ne Gjirokaster.
Ata thane se do ta vazhdojne protesten per cdo dite deri ne plotesim te kerkesave per te tyre, qe nuk lidhen thjesht me refuzimin e testimit, por edhe me permiresimin e kushteve te punes dhe zgjidhjen e nje sere problemesh me te cilat perballet sistemi shendetesor. 
Ne spitalin rajonal te Gjirokastres punojne 28 mjekë dhe 114 infermierë.