Moti i keq, Bashkia Libohovë ndërhyn për të pastruar rrugët nga dëbora

Bashkia Libohovë ka ndërhyrë për të pastruar rrugët kryesore të bllokuara nga reshjet e dëborës.

Sipas njoftimit, bashkia thotë se “me mjetet e saj që ka në dispozicion, po punon për pastrimin e rrugëve të brendshme.

Po hidhet skorje dhe kripë në rrugët kryesore, në mënyrë që lëvizja të vijojë normalisht”.

Më tej u bëhet thirrje drejtuesve të automjeteve të përdorin zinxhirët pë të qenë të sigurt, ndërsa qytetarët të kufizojnë lëvizjet derisa situata të normalizohet.