Moti i keq, Emergjencat Civile raportojnë për situatën në Gjirokastër

Emergjencave Civile bëjnë me dije se si pasjonë e rreshjeve të shumta të shiut situata në vend nuk paraqet promble. Sipas komunikimit me specialistet e Emergjencave Civile, situata deri ne oren 13:00 paraqitet si me poshte:

Qarku Gjirokaster. Bien reshje shiu te dobeta deri mesatare. Ne lartesite malore mbi 900 m bien reshje bore te dobeta. Akset rrugore nacionale dhe rurale jane te gjithe te hapura dhe qarkullohen pa probleme. Ska problem nga lumenjte.