Moti i keq, probleme në rrugët e Gjirokastrës

Gjirokaster shiu

Kanë mjaftuar vetëm 10 minuta reshje intensive, që Gjirokastra të përmbytet në dy skajet e saj.

Në pjesën më fushore në rrethrrotullimin që lidh pjesën e poshtme të qytetit me rrugën nacionale dhe në lagjen kodrinore Dunavat është krijuar vështirësi qarkullimi për këmbësorët dhe mjetet.

Rikonstruksioni me kalldrëm i rrugëve në lagjen Dunavat, ka bllokuar kanalizimet, çka ka sjellë vërshim të ujit nga reshjet e shiut.