Muaji i pyllëzimit, mbillen fidanë të rinj në Libohovë (FOTO)

Në kuadër të muajit të pyllëzimit, sot në Libohovë janë mbjellë disa pemë përgjatë rrugës nga Bashkia te shkolla 9-vjeçare “Avni Rustemi”.

Pjesë e aksionit ishin kryebashkiakja Luiza Mandi, nëpunës të Bashkisë, mësues e nxënës të shkollave.

Bashkia thotë se mbjellja e pemëve do të vijojë edhe në ditët në vijim, ndërsa  fton qytetarët që çdokush të japë kontributin personal duke mbjellë nga një pemë dhe të ndihmojë në ruajtjen e mjedisit.

15380560_360874440940498_2892302927645487649_n15356530_360875434273732_7120697705812274887_n15356579_360875270940415_7554749095839294278_n15400914_360875384273737_768869610404306617_n15401182_360875177607091_1224878546531099959_n15420862_360875460940396_5702110532953914946_n15492126_360875050940437_5646129209585567289_n15492064_360874540940488_5567410076320665614_n15542083_360875350940407_8199725035228842043_n