Mungesa e ngrohjes në sallën e kinoteatrit, kryeministri “thumbon” Bimen dhe Ramin

hggfdghjkGjatë takimit të tij sot në Gjirokastër, në kuadër të fushatës “Ta pastrojmë më tej Shqipërinë”, kryeministri Edi Rama ka lëshuar edhe një kritikë në formë batute për Bashkinë e Gjirokastrës, që nuk ka investuar për pajisje me sistem ngrohje të sallës së kinoteatrit të “Zihni Sako”.

“Shumë respekt për rezistencën tuaj në këtë frigorifer, që mund të përballohet vetëm me dashurinë e madhe për Partinë Socialiste”- ka thënë Rama.

Me siguri që kritika e tij i adresohet kryebashkiakes Zamira Rami, po aq sa edhe ndoshta paraardhësit të saj, Flamur Bime, që e drejtoi Bashkinë e Gjirokastrës për 12 vjet.