Muzikë, alkool dhe ‘shkuma party’: Pushimet e ‘nxehta’ të rinisë shqiptare (FOTO)

Këto foto të publikuara nga Tilllate tregojnë një ‘shkuma party’ në një lokal në Gjirin e Lalzit.

Çdo fundjave ky plazh dyndet nga pushuesit nga Tirana që largohen nga smogu i kryeqytetit për pak shplodhje dhe rreze dielli.

Krahas tyre, nuk mund të mungojnë festat tashmë të familjarizuara, të quajtura “shkuma party”.