Ndalohen 25 klandestinë sirianë pranë fshatit Glinë

klandestine11Rreth 25 klandestinë sirianë janë ndaluar në orët e para të mëngjesit të sotëm në fshatin Glinë të Gjirokastrës. 
Sipas policisë mes të ndaluarve kishte gra dhe fëmijë, ndërsa destinacioni i tyre Ishte Mali i Zi.
Ata pritet t’i nënshtrohen procedurave për rikthimin e tyre në atdhe.