Ndalohen dy të rinj nga Siria te ‘Ura e Glinës’

Dy shtetas sirianë u ndaluan nga policia kufitare e Gjirokastrës një ditë më parë.

“Më datë 03.08.2017, në  Piken Kufitare Kakavije, u kapën 2 shtetasit sirianë A.Z dhe Y.B, vjeç  25 e 26 lindur në Siri, të cilët kishin kaluar nëpërmjet kufirit të gjelbert nga “Ura e Glines”, në mënyrë të paligjshme.

Në përfundim u proceduam me urdhra largimi vullnetar”, thuhet në njoftimin e policisë.