Ndërhyn Ministria e Mbrojtjes, hiqen shkëmbinjtë që rrezikonin banorët në Nivan

Ministria e Mbrojtjes ka ndërhyrë në Nivan të Zagories për të hequr disa shkëmbinj që rrezikonin jetën e banorëve të fshatit dhe banesat e tyre.

Një ekip i Reparit të Xhenios ka qenë këto ditë në Nivan për t’i dhënë zgjidhje këtij problemi.

Banorët jetonin prej kohësh me këtë rrezik, ndërsa Ministria e Mbrojtjes iu përgjigj kërkesës për ndihmë bërë nga Bashkia Libohovë.

14606377_327786734249269_2777462159642269736_n14729384_327786804249262_4113337983229516609_n