Ndodh edhe kështu, një grua 54-vjeçare në Tiranë bëhet nënë

gruaja2Mosha është kufizim për të sjellë në jetë një fëmijë? Sigurisht, por një shprehje thotë se rregulli i artë është që nuk ka rregulla të arta. Dhe kjo vertetohet në rastin e gruaja 54-vjecare nga Tirana, e cila ka sjellë në jetë një fëmijë. Lajmi jepet edhe nga mjekja e njohur Anila Dokle, e cila shkruan në faqen e saj në Facebook. “Sot erdhi në jetë MIA! Një ndër ato raste që të mbetet gjatë në mendje. Nëna e saj është 54 vjeç. Hare dhe emocion! Kësaj i thonë JETE!”. Lindja e pazakontë ka ndodhur në maternitetin “Koço Gliozheni” ne kryeqytet.