Në Gjirokastër po vjen ‘Shpellari’ (VIDEO)

Bëhuni gati ‘Shpellari’ po vjen… thotë aktori Erdit Asllanaj dhe ju fton të gjithëve në Teatrin e Gjirokastrës!!! Ai publikon një video në faqen e tij në Facebook, ku shihen edhe aktorë të tjerë të ‘Portokallisë’. Komedia do të shfaqet nesër dhe pasnesër. Për Bileta kontaktoni në numrin 0696108585.