Nënë e dy vajzave, por edhe police te patrulla ‘Shqiponja’ në Gjirokastër. Njihuni me historinë e Fatime Myrtos (VIDEO)

Femrat në Policinë e Shtetit janë shumë herë më pak në raport me meshkujt, aq më tepër kur bëhet fjalë për repartin ‘Shqiponja’. Por ka edhe përjashtime herë pas here. Një shembull është 32-vjeçarja Fatime Myrto, e cila aktualisht është pjesë e ‘Shqiponjave’ të Gjirokastrës. Nëna e dy vajzave punon në Policinë e Shtetit prej 13 vjetësh. Në një rrëfim për Tv Gjirokastra ajo tregon sfidat dhe vështirësitë e këtij profesioni. Shihni videon më poshtë.