Nga janari merrni gjobë nëse s’deklaroni vendbanimin real

Prej qershorit të gjithë ata që nuk deklarojnë vendbanimin real do të gjobiten.

Ligji i ri për gjendjen civile hyn në fuqi në janar, por penalizimet do të kenë efekt 6 muaj më vonë.

Të gjithë ata që e ndryshojnë banimin dhe nuk e deklarojnë do të gjobiten.

Lajmi u bë i ditur nga ministri i brendshëm, Saimir Tahiri, në konferencën për bilancin vjetor të dikatsterit që drejton, të cilin ai e konsideroi si të suksesshëm, veçanërisht në luftën kundër krimit dhe drogës