Nga politika deri te orgazma, ja lidhja…

politika-dhe-seksi (1)Njerëzit të cilët ndjekin lajmet dhe debatet politike kanë 13 për qind më shumë orgazëm, sesa ata të cilëve nuk u interesojnë ngjarjet në skenën shoqërore.
 
Të paktën, ky është përfundimi i hulumtimit të sajtit Mach.com “Beqarët në Amerikë”.
 
Në hulumtim kanë marrë pjesë 5.504 beqarë, ndërkaq janë studiuar orientimet politike dhe shprehitë e tyre seksuale.
 
Mirëpo, edhe zgjedhja e opsionit politik është e rëndësishme. Pra, ithtarët e përfaqësueses së Partisë Demokratike, Hillary Clinton, më shumë kërkojnë lidhje serioze, duke dëshiruar fëmijë dhe më parë do të presin personin e vërtetë, sesa t’i hyjnë me vrap dikujt në krevat. Nuk presin seks në takimin e parë, por kanë dëshirë ta gënjejnë, kur është fjala për numrin e partnerëve me të cilët kanë ndarë shtratin.
 
Nga ana tjetër, ithtarët e republikanit “konservator” Donald Tramp janë dukshëm më të hapur për çështjet e seksit. Besueshmëria që të kenë seks në takimin e parë është 12 për qind më e madhe, sesa kur bëhet fjalë për ithtarët e demokratëve, ndërkaq shansi që të xhirojnë shkathtësitë akrobatike janë dy herë më të mëdha, shkruan Telegrafi.
 
Më të prirë për eksperimentime janë simpatizantët e partisë së tretë në Amerikë, liberalët, të cilët nuk kanë asgjë kundër lidhjeve të hapura, por edhe lidhjet “treshe” nuk i refuzojnë.