Ngacmoi seksualisht një grua, arrestohet gjirokastriti

Nje grua ka denoncuar ne Polici se eshte ngacmuar seksualisht nga nje burre ne mes te rruges ne Tirane.

Ngjarja sipas policise ka ndodhur më datë 09.05.2017. Policia tha se u arrestua shtetasi Përparim B., 46 vjeç, banues në Gjirokastër, sepse në rrugën “5 Maj”, ka kryer vepra të turpshme dhe ka ngacmuar seksualisht, shtetasen P. G.

Ai akuzohet per veprat penale te parashikuara nga Neni 108/a i Kodit Penal.