Nikolla në Gjirokastër, takime më nxënësit për Maturën Shtetërore

Ministrja e Arsimit dhe Sporteve Lindita Nikolla ishte sot në një tur viztitash në disa shkolla të Gjirokastrës.

Ajo u njoh nga afër me problematikat dhe shqetësimet që kanë institucionet arsimore ndërsa mori pjesë edhe në analizën e punës vjetore të drejtorisë arsimore rajonale Gjirokastër.

Në gjimnazin “Siri Shapllo”, ministrja zhvilloi një bashkëbisedim me nxënësit rreth Maturës Shtetërore dhe kriteret e pranimit në universitete.

Më poshtë foto nga takimi.