Nis puna për asfaltimin e rrugës nga Kthesa e Libohovës te Ura e Suhës (FOTO)

Një ditë më parë nisi puna për rikonstruksionin e rrugës nga Kthesa e Libohovës te Ura e Suhës.

Lajmin e njofon kryebashkiakja e Libohovës, Luiza Mandi.

Teksa publikon foto nga mbërritja e makinerive dhe materialeve, Mandi thotë se “brenda pak kohësh kjo e rrugë do të ketë pamjen e rrugëve të tjera që ne bëmë në këto dy vjet, siç është rruga e Bulos dhe e Labovës.

Mandi shton më tej se nisin shumë shpejt punimet për qendrën e Libohovës dhe rrugën e Nepravishtës.

Image may contain: sky, outdoor and nature

Image may contain: mountain, outdoor and nature

Image may contain: sky, tree, cloud, outdoor and nature

Image may contain: sky, mountain, outdoor and nature

Image may contain: mountain, sky, tree, outdoor and nature

Image may contain: sky, mountain, outdoor and nature

Image may contain: sky, outdoor and nature

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: sky, outdoor and nature

Image may contain: sky, outdoor and nature