Nisma e të rinjve të FRESSH në Libohovë, Varrezat e Dëshmorëve marrin një pamje tjetër (FOTO)

Lapidari në Varrezat e Dëshmorëve në Libohovë prej sot ka një pamje tjetër.

Disa të rinj të forumit rinor të PS-së, ndërmorën një aksion vullnetar për ta lyer me ngjyrat kuq e zi, sikundër është projektuar që në fillim.

Me kalimin e viteve pamja e lapidarit ishte tjetërsuar, për shkak se kanë munguar ndërhyrjet restauruese nga Bashkia Libohovë. Pjesë e aksionit ishte edhe kreu i PS Libohovë, Arbër Kënaci dhe kreu i FRESS, Niko Kereci.

Në këto varreza prehen eshtrat e dhjetra burrave e djemve që u ranë gjatë luftës antifashiste nacional çlirimtare. Më poshtë foto nga aksioni i të rinjve të FRESSH Libohovë.

/Libohova Online/

Image may contain: 1 person, standing, flower, plant and outdoor

Image may contain: people standing, plant and outdoor

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: sky and outdoor

Image may contain: plant, sky and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Image may contain: 1 person

Image may contain: one or more people, people standing and people sitting

Image may contain: one or more people and bird

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Image may contain: 2 people, sky and outdoor

Image may contain: people standing and outdoor