Një kandidat për deputet në Gjirokastër me dy mbiemra

Ylli Ziçishti është kandidati për deputet në zgjedhjet për Kuvendin në 18 qershor 2017, në qarkun Gjirokastër, propozuar nga Partia Socialdemokrate e Shqipërisë.

Në formularin e vetëdeklarimit të dorëzuar në KQZ, për pastërinë e figurës, ai ka deklaruar dy mbiemra.

Por edhe pse ka dy mbiemra, ajo që bie në sy është se njërin prej tyre ai e shkruan ndryshe, një herë me ç, dhe një herë me q.

Ylli Mihallaq Petraj/Ziqishti (Ziçishti).

ylli ziqishti

10153876_1556680667898738_5783352488246890955_n