Një shtëpi 300-vjeçare që do t’ju mahnisë (FOTO)

E ndërtuar në vitin e largët 1680, një shtëpi e vogël në brigjet e Cornwal, në Britaninë e Madhe në pamje të parë nga jashtë të krijon përshtypjen një ‘kasolle’, e pa përshtatshme për të banuar, por nëse futemi brenda në të gjithçka është moderne komode.

Pak kohë, një çift të rinjsh e blenë këtë ndërtesë dhe e shndërruan totalisht në një shtëpi komode me gjithçka nevojitet për të jetuar.

Problemi i vetëm dhe i pazgjidhshëm ishte lartësia e ndërtesës, i cili ka një tavan të ulët, por megjithatë duket se kjo nuk përbën problem për personat që e blenë atë.