Një udhëzues për seks të paharruar në fundjavë

gukjkkkkDitët po kalojnë dhe fundjava po vjen. Bëni plan si të kaloni një fundjavë seksi të paharruar me partneren/in tuaj.

Nëse jeni të martuar dhe keni fëmijë atëherë mendoni se si t’i dërgoni tek prindërit tuaj. Nëse kjo është e pamundur duhet të bëni një zgjidhje për fëmijët, duke bërë një rezervim për një dhomë hoteli, për juve. Me të letë në këtë aspekt, do ta kenë atë të cilët ende nuk kanë ndonjë fëmijë dhe janë me të lirë të veprojnë karshi planit që kanë.

Pasi kjo është rregulluar, atëherë mendoni se ku do ikni të premten në mbrëmje, për ndonjë muzikë live. Ajo duhet të jetë relaksuese dhe jo e lodhshme (njëlloj si antipasta në drekë). Pasi ka ikur gjysma e natës dhe shihni se keni kaluar mirë, nisuni për në shtëpi. Shtëpia duhet të jetë bërë gati më herët. Kujdes! Telefonat dhe TV-të duhet të jenë të fikur. Mos mendoni për to.

Seksi juaj do fillojë dhe do jeni ju ata që do zgjatni atë deri ne orët e hershme të mëngjesit, pasi e gjithë shtëpia është në dispozicioni tuaj. Shfrytëzoni çdo skutë dhe cep të shtëpisë për të bërë seks ne mënyra dhe forma të ndryshme. Ashtu siç ua ka ëndja juve, në mënyrë që të jetë një fundjavë dhe një seks i paharruar për një kohë të gjatë. Një mundësi e tillë mund të përsëritet shumë kohë më vonë.

Mëngjesi i ditës së shtunë do ta bëni për qefin tuaj dhe pa nxitim për punë. Pastaj dilni për pak ajër të pastër dhe për tu çlodhur pak. Shkoni me vrap për në shtëpi. Bëni një dush për të biseduar për gjëra të veçanta apo të rëndomta dhe pastaj do viheni prapë në aksion. Orët e pasdites janë me të qeta dhe do jetë shumë me mirë për të bërë seks.

Përgatituni për darkën tuaj. Duhet të jetë romantike. Me qirinj dhe gjëra të tjera. Pas darkës romantike vendosni në sfond një muzikë të lehtë mbrëmjeje dhe vazhdoni me seksin. Provoni stile dhe vende të ndryshme nga ato të një nate më parë.

Ky është një katalog për seksin në fundjavë. Filloni ta vini në zbatim!!!